Fokozd termékenységedet Barátcserjével

Termékenységfokozó

Klinikai kutatások igazolják, hogy a barátcserje valóban segíti a termékenységet. Alkalmazásával növelhető a gyermekáldás bekövetkezésének a minél nagyobb esélye. Csökkenti a spontán vetélés valószínűségét.

A részletekért KATTINTSON TOVÁBB

Anyatej termelődése

Az idők folyamán a barátcserje mutatkozott az egyik lehető legjobb, a tejkiválasztást leginkább serkentő gyógynövénynek. Az 1950-es években már rávilágítottak arra, hogy a Barátcserje kismamáknál segíti az anyatej termelődését. 100 szoptató kismamánál egyértelmű jelét tapasztalták a javulásnak. A jótékony hatásokra ugyan nagyjából 4-5 hetet várni kellett, de ezt követően egyértelmű volt, hogy az anyatej termelődése hatékonyabbá vált.

Szabályozza a progeszteron szintjét

Bizonyított, hogy pozitívan hat a hormonháztartásra. Különösképpen igaz ez az egyik legfontosabb női hormon, a progeszteronra nézve. Mivel jótékonyan hat a ’teherbeesés hormonjának’ is nevezett progeszteronszintjére, ezért segíthet a babavárásban, illetve a menstruációs ciklus optimális fenntartásában.

IDE KATTINTVA még többet megtudhat a barátcserje progeszteron szintjére gyakorolt hatásáról

Endometriózis ellen

Az endometriózis gyakori és fájdalmas nőgyógyászati betegség. A betegség során a méhet bélelő szövettípus (endometrium), a méhen kívülre kerül (leggyakrabban a petevezetőbe, kismedencei szövetekbe, petefészek falába).
Az endometriális szövetek „elzárják” a vér útját, a vér így felgyülemlik a szervezetben, ingerli a környező szöveteket. Idővel vérciszták is kialakulhatnak. Ezek az esetlegesen kialakuló ciszták hegesedést, összenövéseket eredményezhetnek, melyek végeredményképpen elvezethetnek a meddőséghez is. A barátcserje német nőgyógyászok szerint enyhe, kialakulóban lévő endometriózis kezelésében hatékonynak bizonyulhat.

PMS tüneteinek az enyhítése

Klinikai kísérletek szerint a barátcserje hatékonynak bizonyulhat a PMS tüneteinek, mint például a ingerlékenység, depresszió, rossz közérzet, fájó mellek, vagy pl. az émelygés kezelésében. Egy független vizsgálat szerint a barátcserje rendszeres, napi adagolásával női betegeknél az első hónap után 32%-os, a harmadik hónapot követően pedig 84%-os volt a javulás mértéke!

KATTINTSON IDE, és olvasson tovább a témában

Agyalapi mirigy működése

A barátcserje nem tartalmaz hormonokot, ellenben a hormonháztartást befolyásolhatja azáltal, hogy kihat az agyalapi mirigy működésére: Növeli a ’luteinizáló hormon’ (röviden: LH) szekrécióját, segíti a ’follikuluszstimuláló hormon’ (röviden FSH) termelődését. Az LH és az FSH hormonok együttesen vesznek részt a női nemi hormonok termelődésében. A normális szexuális funkciókhoz elengedhetetlenek.

Bartácserje árak + Rendelés

Barátcserje Kúrák

Gyerekeknek BarátcserjétGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2db / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Barátcserje.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Barátcserjét50 ÉV FELETT
50 év felett

3db / nap
3 - 4 kúra évente

ÖSSSZES Barátcserje KÚRA

Gyakori kérdések a Barátcserjéről:

Milyen problémáknál segít? Kiknek ajánlott a barátcserje fogyasztása?

Összes Barátcserje kérdés és válaszhoz tovább

A barátcserje gyógynövény

A gyógynövényeken, gyógynövényfüveken alapuló gyógyászat több esetben is a modern orvoslás alapját képezi. Gyógyászati jelleggel mind a mai napig alkalmazzák a „természet kincseit” a világ számos részén: különösképpen Kínában, Mexikóban, és Afrika fejlődő országaiban.
Az ősi, hagyományos orvoslásban feljegyzett készítmények közül ráadásul egyre több reneszánszát éli napjainkban. Így van ez a barátcserjével is!

Tudjon meg mindent a Barátcserjéről. »
Barátcserje

Barátcserje termékek

Zafír Barátcserje kapszula,
60 db
= 3.971 Ft
Zafír Barátcserje kapszula,
3 x 60 db
= 11.321 Ft
Zafír Barátcserje kapszula,
5 x 60 db
= 17.821 F
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT barátcserjeA termékeinket, az utóbbi 10 évben, több tízezren fogyasztották.
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók