Beszámolók Barátcserje fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Premenstruációs tünetek

Gál Éva - Szigetszentmiklós

A premenstruációs tünetek az én esetemben elég mély depressziót idéztek elő. Amolyan antidepresszánsként, a tünetek kezelésére kezdtem el fogyasztani a barátcserjét. Hallottam ugyanis, hogy a női hormonok szintjét képes egyensúlyba hozni, továbbá segíthet abban, hogy a menstruáció előtti napok hasonlóan panaszok és fájdalmak nélkül teljenek el, mint bármely más nap... Határozottan hiszem, hogy a barácserje kapszulák segítettek abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyek, a belső szorongás és feszültség pedig lecsökkenjen. Ajánlani tudom azoknak, akik a menstruáció előtti időszakot hasonlóan szenvedve élik meg, mint én!’

Hőhullámok

Kocsisné Varjú Katilin - Tapolca

„Az első évben, amikor a menopauza szakaszába „értem”, rendszerint hőhullámaim voltak. Ezek 1-1 órán át tartottak, majd mérséklődtek, végül pedig kezdődtek újra. Még 1 hete se szedtem a barátcserjét, máris éreztem, hogy a hőhullámok korábbi gyakorisága és erőssége lecsökkent. Hónappal később már jelentősebb javulást tapasztaltam, alig-alig ismétlődtek a korábbi panaszaim.”

Nemi vágy csökkentése

Kalapács László - Kecskemét

„Mélyen vallásos elhivatottságomnak is köszönhető, hogy kipróbáltam a barátcserje fogyasztását. A nemi vágy csökkentése céljából fogyasztottam, és rövid időn belül éreztem is magamon a hatásait: Nyugodtabb lettem, a belső feszültségek elillantak. Olvastam, hogy a középkori szerzetesek barátcserjével támogatták meg a cölibátusra vonatkozó fogadalmukat. Már értem, miért tették!”

Menstruációs ciklus szabályozása

Jánosa Eszter - Vác

„Barátcserjét fogyasztok a menstruációs ciklusok szabályozása, illetve a menstruációs panaszok enyhítése / megelőzése céljából. Mindenkinek ajánlani tudom!”

Termékenység

Kaposvári Imola - Budapest II.

„A párommal közel 10 hónapja tervezgettük a gyermekvállalást. Kezdtünk megijedni, hiszen csak nem akart összejönni a dolog, ráadásul kiderült, hogy PCOS betegségem van (petefészek szindróma, hormonális betegség), ami ugyan nem zárta ki a teherbeesés lehetőségét, de jelentősen megnehezítette azt számunkra! Szerencsénkre az egyik barátnőm, aki jártas a természetgyógyászatban, felhívta a figyelmemet a barátcserjére, mondván a gyógynövény kivonata természetes módon segítheti a teherbeesést. Milyen igaza lett!
Teherbeestem! Nagy megkönnyebbülés volt ez az egész családnak! Köszönöm a barátnőmnek, na és persze a barátcserjének! Milyen jó, hogy az embernek igazi barátai vannak ... ”

Premenstruációs szindróma

Dr. Deli Balogh Ildikó - szülész-nőgyógyász szakorvos

"A barátcserje termése mérsékli az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit, ezért olyan panaszok esetén is alkalmazható, amelyek már akár egy-két héttel a menstruációs ciklus előtt kezdődhetnek, a vérzést követően pedig maguktól meg is szűnnek! A testi és lelki panaszok egyértelműen ide sorolhatunk. Ezek mindegyike (fejfájás, türelmetlenség, bőrirritációk, lahasi panaszok, mellkasi fájdalmak stb.) jelentősen megnehezítheti a mindennapok jól megszokott életvitelét, életstílusát (...)”

Peteérés

Dorogi Zsófia - Nincs megadva

„A barátcserje megváltoztatta a peteérés idejét, a 16. napról a 13. napra. Könnyedén tudtam a továbbiakbak ezt követni, és hiszem, sőt biztos vagyok abban, hogy ez a csodás gyógynövény segítette a teherbeesést!”

Menopauza

Takácsné Erika - Nincs megadva

„Akkor vettem meg az elős barátcserje adagomat, amikor olvastam róla az egyik nőknek szóló, egészségkalauzban. A cikkben hormonok szintjét, valamint a menopauzát szabályozó, kiegyensúlyozó hatásairól írtak. Mielőtt elkezdtem volna a barátcserjét fogyasztani, a ciklusom 1-2 hónapig kihagyott, a továbbiakban aztán rövid időn belül (ha jól emlékszek vissz a2-3 hét volt), hogy úgy mondjam, minden visszatért a normál kerékvágásba!”

A barátcserje jelentőségéről

Jessica Godino - ’Red Moon Herbs’ alapítvány társalapítójaa

„A barátcserje nőgyógyászati pozitív hatásai közel 2000 éves gyógyítói tapasztalatokon alapulnak. A modern, kiterjedt klinikai vizsgálatok is igazolják, hogy nőgyógyászati szempontból igen jelentős gyógynövényről van szó! Normalizálja az agyalapi mirigy működését, ezáltal ösztönzi a progeszteron és ösztrogén hormonjainak a termelődését, szabályozza a két legfontosabb női hormon szintjét.
Egy normális menstruációs ciklus idejéne az ösztrogén szintje az ovuláció előtt magasabb, a progeszteroné pedig utána. A nők többsége nem veszi észre időben, hogy a hormonok szintje elmozdult, és ilyenkor alakulhat ki a PMS, vagy a menopauza tünetegyüttese. (...) A barátcserje különösen jó hatással van a progeszteron szintjére! ”

Szexuális tűlfütöttség

David Hofmann - gyógynövénykutató, a barátcserje szexuális tűlfütöttséget csökkentő hatásairól<

„A barátcserje csak azt engedi meg, ami helyénvaló viselkedésnek számít!”

Barátcserje

Barátcserje termékek

Zafír Barátcserje kapszula,
60 db
= 3.971 Ft
Zafír Barátcserje kapszula,
3 x 60 db
= 11.321 Ft
Zafír Barátcserje kapszula,
5 x 60 db
= 17.821 F
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT barátcserjeA termékeinket, az utóbbi 10 évben, több tízezren fogyasztották.

Barátcserje Kúrák

Gyerekeknek BarátcserjétGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2db / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Barátcserje.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Barátcserjét50 ÉV FELETT
50 év felett

3db / nap
3 - 4 kúra évente

ÖSSSZES Barátcserje KÚRA

Barátcserje Hatóanyagok

Flavonoidokflavonok, kaszticin

Iridoid gliozidokaukubin, agnuzid

Illóolajokkámfor

Alkaloidoknisindin

Terpenoidok15 ezer fajta, Diterpenoidok

Izomerekβ-farnesin, α-terpinil-acetát

Tovább a barátcserje összetevőihez

Gyakori kérdések a Barátcserjéről:

Milyen problémáknál segít? Kiknek ajánlott a barátcserje fogyasztása?

Összes Barátcserje kérdés és válaszhoz tovább
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!